Volop inspiratie bij BTG Knowledge Café

Vanmiddag stond het BTG Knowlegde Café bol van inspiratie en voorbeelden uit de praktijk. In samenwerking met BTG-leden Schiphol Group en MCS zijn diverse use cases gepresenteerd van IoT toepassingen op Schiphol. De mogelijkheden van LoRaWAN wereldwijd werden gepresenteerd door Charles Paumelle van de LoRa Alliance. Bas Piek van MCS gaf aan welke rol MCS heeft gespeeld bij de uitrol van het privé LoRaWAN netwerk op Schiphol. Armin Holkers van Schiphol Group inspireerde met praktijkvoorbeelden die we allemaal kennen van onze bezoeken aan de luchthaven. Danny Frietman behandelde als moderator alle vragen vanuit de bijna 100 deelnemers. Binnenkort zijn de presentaties en de opname terug te vinden op onze website.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.