In memoriam: Matthijs Smeele

Op 17 mei jl. is Matthijs Smeele onverwachts overleden in de leeftijd van 68 jaar. Matthijs is 35 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag. Tot aan zijn pensioen in 2017  heeft hij zich voortdurend ingezet voor een goede, toegankelijke en concurrerende ICT-infrastructuur in Den Haag.

Onvermoeibaar trok hij door Nederland om zich bij allerlei telecompartijen te laten informeren over de meest recente ontwikkelingen. Veel relaties in de telecomsector kennen hem van de succesvolle Den Haag Telecom-congressen in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Daarnaast heeft hij op de achtergrond veel werk verzet om het breedband dossier de aandacht te geven die het verdient. Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.