Building bridges in a digital environment, dat is ons doel

Juist in deze maanden merkt iedereen hoe belangrijk samenwerken is. Het is dan ook geen toeval dat we de laatste twee maanden veel nieuwe verbindingen zijn aangegaan.

In april kondigden we een partnership met de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) aan. Dat is een van de belangrijkste organisaties binnen de Nederlandse digitale infrastructuur. In mei realiseerden we een samenwerking met de Future City Foundation (FCF). We werken aan een betere en gezondere stedelijke leefomgeving voor alle bewoners en generaties, huidige en toekomstige. Recent zijn we een samenwerking aangegaan met de Dutch Data Center Association (DDA). Dit is een toonaangevende club die centraal staat bij alle discussies die worden gevoerd over de digitale positie van ons land en het gebruik van datacenters.

Verder hebben we aansluiting gezocht bij ECP, het platform voor de informatiesamenleving. In dat platform delen overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties kennis over het vormgeven van een verantwoorde digitale samenleving. Via ECP is BTG betrokken bij de Nederlandse AI Coalitie en de 5G Coalitie.

We wensen onze leden, partners en klanten prettige Pinksterdagen! Take care and stay safe!

Eric Reij, Voorzitter BTG
Petra Claessen, CEO BTG/TGG

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.