Oproep kandidaten BTG Ledenraad

Denk mee met het Bestuur en Directie van BTG en stel jezelf verkiesbaar!

Op 30 juni 2020 worden nieuwe statuten van BTG, Branchevereniging voor ICT/Telecom Grootgebruikers voorgelegd aan de Leden. In deze Statuten wordt uitgegaan van een Ledenraad als vervanging van de Algemene Ledenvergadering. De Ledenraad zal bestaan uit zeven leden en naast een Voorzitter en een Secretaris zijn we nog op zoek naar vijf leden. Gewone leden (eindgebruikers) van BTG kunnen meer informatie vinden op deze pagina

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.