Cyclomedia introduceert 3D puntenwolk Aerial Point Cloud

Cyclomedia introduceert de Aerial Point Cloud, een driedimensionele puntenwolk die gelijktijdig met luchtfoto's wordt ingewonnen voor heel Nederland. De luchtfoto's maken zeer nauwkeurige positionering mogelijk en vormen dankzij hun hoge puntendichtheid een landsdekkende dataset.

De puntenwolk combineert gegevens ingewonnen op straatniveau met data verzameld vanuit de lucht. De dataset geeft toegang tot alle plaatsen in Nederland in 3D. Met behulp van de interactieve webviewer Street Media is het onder meer mogelijk virtuele analyses uit te voeren op vegetatie, daken en buitengebieden. Via de download service is het mogelijk de dataset te integreren in eigen applicaties.

De Aerial Point Cloud wordt op dit moment ingewonnen en komt gefaseerd per regio/gemeente beschikbaar. Cyclomedia verwacht dat de Aerial Point Cloud nog dit jaar volledig landsdekkend is. Meer informatie is onder meer beschikbaar tijdens de LiDAR webinar van Cyclomedia, waarin Aerial Point Cloud en verschillende toepassingen worden geïntroduceerd. U kunt zich hier aanmelden voor de webinar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.