Meldt u aan voor Connected Society Live Talkshow event

Petra Claessen, directeur BTG/TGG, is op 7 juli 2020 panellid tijdens het Connected Society Live Talkshow event. Claessen en andere Nederlandse innovatie-experts bespreken tijdens het Connected Society Live Talkshow event hoe technologie-oplossingen een boost geven aan innovatie voor organisaties.

U neemt op het Connected Society Live Talkshow event op 7 juli 2020 tussen 14.00 - 16.00 uur deel aan een interactieve sessie. Deelnemers aan de sessie zijn sprekers als Mark Wiebes (innovatiemanager Nationale Politie), Micha Rentier (Head Technology Lab ABN AMRO), Janneke van den Heuvel (CEO Aura Aware), Peter Rake (Directeur 5Groningen) en Jean Jacques Kroesbergen (Director Public Government & Connected Sustainable Society bij Dell Technologies). Ook Petra Claessen, directeur BTG en TGG, neemt deel aan de sessie. Het event wordt georganiseerd door Dell Technologies en staat onder leiding van moderator Danny Frietman.

Schrijf u in en laat u inspireren hoe innovatieve technologie-oplossingen voor uw organisatie het verschil gaan maken. U kunt zich voor dit live event gratis inschrijven. Meldt u nu aan!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.