BTG support praktijkstudies 5G – Verslag, presentaties en opname webinar

BTG geeft support aan praktijkstudies 5G
Do IoT Fieldlab bouwt netwerk om producten/diensten te testen

Het onderzoek naar de mogelijkheden die 5G biedt, is in volle gang bij het Do IoT Fieldlab van de TU Delft; van harte ondersteund door brancheorganisatie BTG/TGG. “Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar binnen de ICT/Telecomsector en we zijn verheugd dat we actief hier aan kunnen deelnemen,” zegt Petra Claessen, CEO van BTG/TGG.

Het webinar over dit onderwerp op 10 september jl. trekt 120 geïnteresseerden. Beter bewijs dat dit thema leeft, is er bijna niet. In een korte introductie van BTG/TGG als partner van het fieldlab zegt Claessen dat het evident is dat een dergelijk fieldlab bestaat en dat BTG hierin een actieve rol kan spelen. Kennis delen en het kunnen netwerken, dat is waarom onze Leden en Partners aan BTG verbonden zijn; BTG  autoriteit op het gebied van ICT/Telecom. Dit is allemaal verankerd binnen het Do IoT Fieldlab“

Klik voor het volledige verslag

Klik voor de presentaties van alle sprekers

(let op: de eerste paar minuten van het webinar ontbreken in de opname)

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.