Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG support praktijkstudies 5G – Verslag, presentaties en opname webinar

14 sep 2020

BTG geeft support aan praktijkstudies 5G
Do IoT Fieldlab bouwt netwerk om producten/diensten te testen

Het onderzoek naar de mogelijkheden die 5G biedt, is in volle gang bij het Do IoT Fieldlab van de TU Delft; van harte ondersteund door brancheorganisatie BTG/TGG. “Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar binnen de ICT/Telecomsector en we zijn verheugd dat we actief hier aan kunnen deelnemen,” zegt Petra Claessen, CEO van BTG/TGG.

Het webinar over dit onderwerp op 10 september jl. trekt 120 geïnteresseerden. Beter bewijs dat dit thema leeft, is er bijna niet. In een korte introductie van BTG/TGG als partner van het fieldlab zegt Claessen dat het evident is dat een dergelijk fieldlab bestaat en dat BTG hierin een actieve rol kan spelen. Kennis delen en het kunnen netwerken, dat is waarom onze Leden en Partners aan BTG verbonden zijn; BTG  autoriteit op het gebied van ICT/Telecom. Dit is allemaal verankerd binnen het Do IoT Fieldlab“

Klik voor het volledige verslag

Klik voor de presentaties van alle sprekers

(let op: de eerste paar minuten van het webinar ontbreken in de opname)

Gerelateerd nieuws