BTG/TGG onderschrijft kabinetsmaatregelen om verspreiding coronavirus in te dammen

BTG/TGG staat achter de aangekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het benadrukt het belang van een duurzame, digitale infrastructuur waarin partijen de regie nemen en voorwaarden scheppen om deze periode als BV Nederland samen te overbruggen. BTG building bridges in a digital environment.

Het afgelopen half jaar hebben we de regie genomen om onze stakeholders te mobiliseren en belangenorganisaties op één lijn te krijgen en zo sturing te geven aan beleid en uitvoering. In dialoog met de overheid en andere betrokken organisaties hebben we ervoor gezorgd dat we steeds sterker zijn geworden gedurende deze crisisperiode. Daarbij hebben we onze expertise en invloed kunnen aanwenden om bijvoorbeeld in het onderwijs en de zorg concrete hulp te bieden. Duidelijk is dat we er nog niet zijn. BTG neemt het initiatief om met leden, partners en betrokken partijen onze strategie te continueren. Voor nu all the best en blijf vooral gezond!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.