eSIM vanaf oktober ondersteunt door KPN

KPN ondersteunt vanaf medio oktober eSIM. Deze digitale simkaart is ingebouwd in steeds meer smartphones en maakt de plastic simkaart overbodig. Ook wijzigt het bedrijf zijn databundels voor kleinzakelijke klanten en consumenten.

Alle kleinzakelijke en consumenten abonnees van KPN kunnen vanaf oktober kiezen voor de eSIM. Bij een nieuw abonnement of een wissel van simkaart hoeven zij dankzij deze elektronische simkaart niet langer fysiek een nieuwe simkaart in hun smartphone te plaatsen. Ook kunnen zij het simkaartslot in hun smartphone gebruiken voor een dual-sim oplossing, bijvoorbeeld om te schakelen tussen een zakelijke en privé nummer.

De eSIM kan zodra deze beschikbaar is worden geactiveerd in de MijnKPN-app.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.