iPoort na 10 jaar in een Smart Society

De afgelopen 10 jaar heeft iPoort de politiek aandacht gevraagd voor de impact van digitalisering op de maatschappij. Een maatschappij zonder digitale component is nauwelijks nog voor te stellen, we leven in een smart society. De huidige corona crisis heeft ons er verder van doordrongen van het belang van digitalisering.

We ‘beleven’ inmiddels allemaal de digitale transitie. Dit heeft ook impact op de Nederlandse economie. Tijdens deze iPoort sessie nemen we Metropool Regio Amsterdam als voorbeeld hoe traditionele industrie zich transformeert naar een Smart Industrie en nemen we u mee wat het onderwijs doet om mensen op te leiden voor deze nieuwe wereld..

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.