High potentials per direct beschikbaar

BTG/TGG en Strict slaan de handen ineen voor het leveren van high potentials voor ICT/Telecom -gerelateerde vacatures. Het is een uitdaging om medewerkers te vinden met een juiste mix tussen kennis, ervaring en met het ‘nieuwe generatie denken’. Strict Young Professionals helpt met het werven van high potentials die, dankzij een volwaardig trainingsprogramma en begeleiding, direct ingezet kunnen worden binnen organisaties. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een pool van professionals die per direct beschikbaar zijn, of van een wervings- en opleidingsprogramma om high potentials specifiek klaar te stomen voor de eigen organisatie. Strict Young Professionals is geaccrediteerd door BTG voor het opleidings- en coachingsprogramma en de professionals kunnen via TGG tegen aantrekkelijke voorwaarden worden ingezet.

 Strict Young Professionals allround

Strict heeft doorlopend een pool van high potentials, die binnen Strict Young Professionals worden getraind op trends en ontwikkelingen in de ICT-markt zoals 5G en Datadriven in combinatie met competenties als projectmanagement, consultancy en andere belangrijke vaardigheden.

 Young Professionals met een specifiek uitstroomprofiel

Strict ontwikkelt pools van high potentials in specifieke kennis gebieden of branches. Binnen de Healthcare hebben we al een pool succesvol draaien. Daarnaast zullen pools op het gebied van Identity and Accessmangement (IAM) en Governance/Riskmanagement/Compliance (GRC) snel volgen.

 Voor meer informatie neem contact Petra Claessen, Directeur BTG/TGG (petraclaessen@btg.org of via p.claessen@tgg.nl)

 

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.