Vijf topvrouwen in gesprek over connected impact

De digitalisering verandert onze wereld razendsnel. Met corona en de uitrol van 5G als recente aanjagers. Wat is er nodig om van deze ontwikkeling een succes te maken? BTG/TGG directeur Petra Claessen spreekt vier topvrouwen uit de ICT-wereld over connected impact. Een verhaal over techniek, samenwerking en de menselijke maat.

Claessen spreekt als start van de "BTG peergroup Women in Tech" met Leonie van den Beuken, Amsterdam Smart City, Angeline van Dijk, Agentschap Telecom, Lenneke de Voogd, Do IoT Fieldlab en Sascha Hoogendoorn-Lanser, Mobility Innovation Centre Delft. Dat Claessen met deze vier vrouwen in gesprek gaat is geen toeval. De vier ontmoetten elkaar al eerder, tijdens een Webinar dat BTG in november organiseerde als onderdeel van Smart City NL week. Claessen: “BTG/TGG is de spin in het web in het triple helix-model. Samen kunnen we connected impact maken. We zijn de verbinder tussen wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid.”

Lees verder in onze magazine BTG in Beeld! Het artikel is te vinden op pagina 18.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.