Private Connect SensDesk van MCS geeft real-time inzicht in processen

MCS introduceert in navolging van Private Connect LTE en LoRa nu ook Private Connect SensDesk. Deze laagdrempelige IoT-oplossing geeft organisaties real-time inzicht in hun processen. Het is een complete plug & play IoT-oplossing. Het bevat alle onderdelen om eenvoudig, veilig en schaalbaar een IoT-oplossing op te zetten, van sensor tot aan dashboard. Organisaties kiezen zelf wat zij willen meten.

Private Connect SensDesk biedt organisaties een oplossing voor het op afstand monitoren en bewaken van onder andere temperatuur, luchtkwaliteit, waterlek- en bewegingsdetectie en apparatuur. De data wordt weergegeven in dashboards en grafieken, wat gebruikers helpt bij het analyseren van data en beheren van alarmeringen. Ook hebben zij de mogelijkheid om gecertificeerde periodieke rapporten per e-mail te ontvangen.

Vast maandelijks bedrag
MCS biedt deze oplossing aan in een dienst die organisaties voor een vast bedrag per maand kunnen afnemen. Het maandbedrag wordt berekend per gateway en niet per sensor. MCS levert de juiste sensor, hardware met connectiviteit, portal en support.

Bas Piek, commercieel directeur MCS Benelux: “IoT wordt vaak nog gezien als complex. En dat weerhoudt MKB'ers er vaak van om de stap naar digitalisatie te zetten. Met Private Connect SensDesk hebben wij alle complexiteit weggenomen. Iedere Telecom en ICT partner kan zijn klanten nu eenvoudig voorzien van een betrouwbare en schaalbare IoT-oplossing. Voor bijvoorbeeld een slagerij om de koelinstallaties te monitoren, om op kantoor CO2 en temperatuur te meten of in de horeca om waterlekken te detecteren. Bijna alles is te meten en dat voor een vast bedrag per maand inclusief dashboarden en alarmering.”

Met de Private Connect SensDesk IoT-oplossing richt MCS zich onder andere op de retail sector, openbare gebouwen zoals scholen en medische locaties, industriële omgevingen, magazijnen en de transportsector.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.