Leadership tijdens techtalks van peergroup BTG Women in tech

Diversiteit en inclusiviteit is de sleutel tot een succesvol bedrijf en Internationale Vrouwendag ondersteunt dit sinds 1912. Vanuit BTG richten wij ons op de kracht van verbinding waarbij inclusiviteit een belangrijk thema is binnen onze vereniging. De recent opgerichte peergroup BTG Women in Tech gaat zich hier de komende jaren voor inzetten. In samenwerking met Trendwatcher TV en Grand Hotel Huis ter Duin organiseren wij Tech talks waar diverse topvrouwen uit het bedrijfsleven in interactie gaan.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.