Talkshow: Hoe BTG zich inzet voor krachtig en slim digitaal Nederland

BTG zet als strategisch kennispartner in de Nederlandse ICT- en telecombranche zich samen met leden en partners sterk in voor de verdere ontwikkeling van een krachtig en slim digitaal Nederland. Intelligent Connectivity en samenwerkingen staan hierbij centraal. Petra Claessen, CEO van BTG/TGG, gaat in de Dutch IT Channel Talkshow 'Leaders of Datacenters' in gesprek met moderator Danny Frietman over de vraag hoe belangrijk datacenters in deze samenwerkingsverbanden zijn.

Datacenters zijn van cruciaal belang voor de digitale ontwikkeling van zowel Nederland als geheel als diverse Nederlandse bedrijfstakken. Als brancheorganisatie speelt BTG bij deze ontwikkeling graag een verbindende rol. In het interview hoort u onder meer in welke vorm BTG deze rol op dit moment al vervult.

Bekijk de video hieronder!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.