Smartcom Summit 23 maart 2021

De SmartCom Summit brengt de leiders in de Smart Communications-industrie samen om trends te bespreken, marktinformatie te verstrekken en te laten zien wat mogelijk is: Smart Communications, Smart Companies en Smart Communities.

BTG is ook in 2021 één van de partners van de SmartCom Summit. Samen bevorderen ze de uitwisseling van inzichten en ervaringen met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van slimme communicatie. Met een eigen Smart Cities stack gaat BTG samen met hun solution partners in op de oplossingen die door de expertgroep geboden worden. De tafelgasten in de BTG Smart Cities stack zijn:

 • Petra Claessen, CEO BTG/TGG
 • Patrick Verstappen, CommScope
 • Paul Bree, VDL Groep
 • Hugo Brandhorst, Cellnex
 • Epko van Nisselrooij, Axis Communications


BTG stack voor Smart Cities

Nu (parttime) WFH het nieuwe normaal is, verandert de rol van steden als talenthubs. Vooral techbedrijven krimpen of verhuizen hun kantoren, drukken de kosten en putten uit een meer diverse en verspreide talentenpool. En is niet elk bedrijf tegenwoordig een techbedrijf? Hoe kunnen steden/regio's/gemeenschappen slimmer worden om zich aan te passen aan het nieuwe WFH-normaal? Wat zijn de belangrijkste drijfveren en uitdagingen voor Smart Cities en Smart Countries? Welke innovaties kunnen we verwachten van 5G in de komende 5 jaar?'

De Smartcom Summit vindt plaats op 23 maart 2021 van 14:00 tot 17:30, de BTG stack start om 16:30. BTG leden krijgen gratis toegang tot de Smartcom Summit met de code BTGSPRING. Aanmelden kan hier.


Een vooruitblik op de SmartCom Summit 2021 met Petra Claessen:

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.