BTG onderstreept het belang en de cruciale rol van datacenters

BTG onderstreept het belang en de cruciale rol van datacenters
Voor de digitale ontwikkeling van Nederland en diverse bedrijfstakken zijn datacenters cruciaal. BTG speelt graag een verbindende rol in deze ontwikkeling. Regelmatig heeft het die rol al, zo blijkt uit het artikel dat is gepubliceerd in de Datacenter special.

Zeker als je het hebt over bedrijfskritische en missie-kritische toepassingen, dan spelen datacenters een cruciale rol. Goede connectiviteit en dus goede datacenters zijn van onschatbare waarde. Datacenters zoals onder andere NorthC, Colt en Cellnex zijn op hun beurt lid van BTG en dat is niet voor niets. Wij willen met BTG niets liever dan verbinden op inhoud en daar haken zij graag op in.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.