BTG Expertgroep Smart Society ‘Building bridges in a digital environment’

BTG en Solution Partners: Building bridges in a digital environment

BTG Expertgroep Smart Society opereert als aanjager om te komen tot oplossingen voor een smart sustainable city. De groep ondersteunt gemeenten in hun transformatie naar een slimmere en meer sustainable stad en doet dat onder andere met een recent ontwikkelde structuur 'BTG Stack' waarop smart cities kunnen worden gebouwd.

Een slimme stad is een stad waarbij o.a. informatietechnologie en 'Internet of Things' gebruikt wordt, om de stad beter te kunnen beheren en besturen. Een duurzame omgeving die in meerdere opzichten prettig en vooral veilig is om in te verblijven. Een plek ook, waar aan uitdagingen en problemen nu en in de toekomst op een slimme manier het hoofd wordt geboden, vaak met behulp van slimme ICT-oplossingen.

De BTG Expertgroep Smart Society bestaat, naast de directie en het management van BTG, op dit moment uit de volgende leden: Alcatel-Lucent Enterprise, Axis Communications, Cellnex, Commscope, Nokia Solutions and Networks, SPIE en VDL.

Voor meer informatie:

Petra Claessen, CEO BTG/TGG

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.