TGG en T-Mobile verlengen samenwerking

Afgelopen week heeft Petra Claessen, directeur van service organisatie TGG en Brancheorganisatie BTG, samen met Martijn Teekens, directeur B2B sales van T-Mobile, een nieuw samenwerkingscontract getekend. De afgelopen jaren werkten beide partijen ook al intensief samen in het oplossen van digitaliserings- en connectiviteitsvraagstukken voor de leden van BTG/TGG.

Deze samenwerking was en is voor beide partijen belangrijk om ook voor de komende jaren toegevoegde waarde te kunnen bieden aan BTG leden en TGG klanten. Naast de bekende inkoopvoordelen voor BTG leden, zorgt deze samenwerking er ook voor dat T-Mobile betrokken is op belangrijke ontwikkelingen waarin partijen gezamenlijk optrekken voor klanten en overheden, zoals complexe onderwerpen als indoor dekking, 5G, IoT en digitale ontwikkelingen in het algemeen.

Petra Claessen: “Het is belangrijk voor de ontwikkeling van bedrijven in Nederland dat marktpartijen gezamenlijk optrekken om digitalisering mogelijk te maken. Een goed advies en het realiseren van klantdoelstellingen wordt door beide partijen nagestreefd. TGG heeft aan de hand van marktvragen daardoor ook haar positionering aangepast met passende producten en diensten. Vanuit de beklonken en verbeterde samenwerking zal dit zijn vruchten afwerpen voor ondernemend Nederland.“

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.