BTG was exclusieve partner van Nederlandse netwerkevent tijdens MWC 2021

Het Nederlandse netwerkevenement tijdens het Mobile World Congres 2021 vond maandagavond plaats vanaf een prachtige locatie in Barcelona: Sir Victor. Lotte Engels, directeur NBSO, opende het evenement namens Dutch IT Channel en de Dutch Mobile Community. Engelse roemde hierbij de samenwerking met BTG.

BTG was dit jaar de exclusieve partner van deze netwerkavond, waar meer dan 50 Nederlandse en internationale bezoekers in een informele sfeer met elkaar konden netwerken. Dit jaar vond MWC 2021 hybride plaats en was ook het Nederlandse programma daarop aangepast. De organisatoren kijken terug op een geslaagde avond!

BTG blikt op 8 juli om 15:30 online terug op MWC 2021, waarop verschillende inspirerende sprekers aan het woord komen. Registreren kan hier.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.