BTG en partners belichten MWC trends en innovaties tijdens trend update

Onlangs vond het Mobile World Congress (MWC) plaats, deels in Barcelona en deels online. Niet iedereen was in de gelegenheid om vier dagen lang alle trends en ontwikkelingen te volgen en daarom organiseerde BTG een online trend update. In samenwerking met Dutch IT Channel en een aantal partners van BTG werd in korte tijd alles verteld over de trends en ontwikkelingen op ICT en mobility gebied. In een video update belichten Petra Claessen (CEO BTG) en Witold Kepinski (Editor in Chief en Director Content Dutch IT Channel) de hoogtepunten van deze BTG MWC Trend update.

Connected impact was het thema van het Mobile World Congres 2021 (28 juni – 1 juli), maar ook sinds begin dit jaar van de BTG. De belangenorganisatie voor grootgebruikers van telecomdiensten was, net zoals veel telecompartijen en leden van BTG, voor het eerst in lange tijd niet in Barcelona. Toch was er fysiek én virtueel tijdens het MWC genoeg te horen en zien over de impact van 5G en de kansen die deze technologie bedrijfsleven en samenleving biedt.

Tijdens een virtuele bijeenkomst over het MWC met zo’n zestig BTG-leden spraken BTG-directeur Petra Claessen en moderator Danny Frietman met diverse stakeholders hoe die kansen voor de BTG-achterban naar de praktijk vertaald kunnen worden. Hierbij spraken Lotte Engels (NBSO, Barcelona), Witold Kepinski ( Dutch IT Channel), Jurjen Veldhuizen (Huawei), Peter Goeijers (Ericsson) en Brian Manusama (CM.com).

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.