BTG/TGG doet opnieuw onderzoek naar ICT behoeften

Waar heeft jouw organisatie behoefte aan op het gebied van ICT/ Telecom? En hoe kan BTG en haar dochterorganisatie TGG Services jouw organisatie daarin verder helpen? Uit een eerder onderzoek kwam Cyber Security als nummer 1 naar voren.

In dit onderzoek, dat onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van BTG/TGG uitvoert, vragen we naar jouw mening over 6 mogelijke nieuwe diensten van TGG Services (i.s.m. BTG en haar Solution Partners).

We nodigen jou graag uit om deel te nemen en jouw visie te delen, zodat we producten en diensten kunnen ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften en de vraag van onze leden, klanten en de bedrijfstak als geheel.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 7 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert BTG/TGG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

Wij benadrukken nogmaals dat jouw antwoorden anoniem blijven. Je kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link. Indien de link niet werkt, kun je deze kopiëren en in het adresvenster van jouw browser plakken.

https://xs.motivaction.nl/onderzoek/TGG2021

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.