BTG leden zorgen voor de ‘always connected’ werkplek (VIDEO)

De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken en connectiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Daarover ging moderator Danny Frietman van de Dutch IT Studio Talkshow ‘The Digital Workplace’ in gesprek met Petra Claessen, CEO van BTG en TGG.

De manier van werken is sinds begin 2020 fors veranderd. Zo werken we meer thuis, wat ook impact heeft op de beschikbaarheid van onder meer ICT-ondersteuning en onze afhankelijkheid van digitale middelen. Deze combinatie zorgt dat de relatie van werknemers met technologie verandert. De gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken door COVID-19 brengt uitdagingen met zich mee. Dit wordt ook verder besproken, onder andere rond het Werk Veilig Thuis initiatief.

BTG zorgt verder ook voor meer kennisdeling bij zijn leden rond het optimaliseren van werkplekken met als doel een hoge productiviteit en goede gebruikerservaring, onder andere met de BTG Knowledge Café en BTG Masterclasses sessies.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.