Dutch IT Cybersecurity Assembly belicht weerbaarheid MKB

Het MKB is over het algemeen kwetsbaarder voor cybercriminaliteit dan grotere organisaties, die hun beveiliging in de regel beter op orde hebben. Daarom organiseerde de Dutch IT Cybersecurity Assembly, een initiatief van Dutch IT-channel en Datto, op Fort Wierickerschans in Bodegraven een round table waar stakeholders uit overheid en bedrijfsleven van gedachten wisselden over het thema cyber resilience voor het MKB.

Petra Claessen, CEO van BTG en TGG, was één van de aanwezigen. In deze video komt zij aan het woord, samen met Witold Kepinski (Dutch IT-Channel), Ariën van Wetten (Datto) en Joris den Bruinen (directeur HSD).

Het thema is belangrijk voor BTG. Bij de uitreiking van de BTG-awards op 3 november is cyberweerbaarheid het onderwerp van een paneldiscussie.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.