5G – alles wat je wilt weten over trends en usecases – 13 oktober 2021

Op 13 oktober organiseert BTG, in samenwerking met T-Mobile, een themabijeenkomst over 5G. Trends, ontwikkelingen en vooral use cases komen uitgebreid aan de orde. Met sprekers als Richard Marijs, Jos Maccabiani en Toon Norp belooft het een interessante middag te worden. Je bent van harte welkom in het Innovation Centre van T-Mobile, stadion FC Utrecht. Naast inhoud is er ook voldoende ruimte om weer fysiek te netwerken!

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.