Eerste fysieke meeting BTG groot succes

Een kleine honderd leden van BTG trof elkaar gisteren voor het eerst na lange tijd voor een event over 5G, met de laatste ontwikkelingen en een aantal use cases. Locatie was de lounge van T-Mobile in het voetbalstadion van FC Utrecht, waar de operator ook een Innovation Center heeft. De bezoekers kregen interessante presentaties van Petra Claessen, Jos Maccabiana (Innovation Quarter), Toon Norp (TNO) en Richard Marijs (T-Mobile). Een uitgebreid verslag in het nieuwe BTG-TGG Magazine, wat binnenkort verschijnt.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.