Cyberkwetsbaarheid centraal in ochtendprogramma BTG Business Event

Ook de ochtend van het BTG Business Event op 3 november kent een boeiend programma met aansprekende sprekers. Na de keynote van Pieter van den Hoogenband gaat dataexpert Alex Dowdalls dieper in op het onderwerp cybersecurity. Dit onderwerp wordt vervolgens uitgediept in een paneldiscussie over cyberkwetsbaarheid.

Het panel, onder leiding van Danny Frietman , gaat in op het onderwerp Cyberkwetsbaarheid in een metaverse society. Het panel bestaat uit :  Alex Dowdalls,  Jeroen Kasbergen (Digital Trust Center), Erik Jonkman (CMS), Petra Claessen (BTG/TGG Services), Elserike Looije (NCSC) en Ingeborg Jansen (Security Delta).

Bekijk hier het volledige programma, hier kun je je ook aanmelden voor het event

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.