BTG feliciteert winnaars BTG Awards 2021!

Noordwijk, 3 november 2021

Tijdens het BTG Business Event zijn de BTG Awards 2021 uitgereikt. Martijn Hendriks van de Belastingdienst is de winnaar van de BTG Award voor ICT/Telecom manager van het jaar. Maarten Sukel van Gemeente Amsterdam won de award voor Young ICT Professional in de categorie Gebruikers en Wikke Alphenaar van YSE voor Young ICT Professional in de categorie Leveranciers.

BTG feliciteert de winnaars en bedankt alle gasten voor hun aanwezigheid!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.