T-Mobile Week van IoT: Making things smart

T-Mobile Ondernemen organiseert van 22 t/m 26 november: de Week van IoT! Een uniek hybride event waar je alles ontdekt over de kansen van “The Internet of Things”. Speciaal voor bedrijven in de energiesector, logistiek, overheid, zorg en retail. Meld je snel aan!

T-Mobile Week van IoT: Making things smart
T-Mobile Ondernemen organiseert van 22 t/m 26 november: de Week van IoT! Een uniek hybride event waar je alles ontdekt over de kansen van “The Internet of Things”. Speciaal voor bedrijven in de energiesector, logistiek, overheid, zorg en retail. Meld je snel aan!

Fysiek én online event
Het live event vindt plaats in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Na de keynotes en rondetafeldiscussie staat een korte rondleiding door het stadion op het programma én kun je een kijkje nemen in het T-Mobile Innovation Center. Aansluitend wordt een netwerklunch georganiseerd. Het event liever online volgen? Dat kan natuurlijk ook.

Eén van de spreker is Petra Claessen, Managing director van BTG:
"Connect Impact, hét jaarthema van BTG 2021 en daar gaat het bij Internet of Things ook om. Alles is verbonden met elkaar en als BTG vinden wij het belangrijk, om opgedane kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen over de toepassing van IT en de mogelijkheden van Internet of Things."

Bekijk het volledige programma om te zien welke dag voor jou het meest interessant is: www.t-mobile.nl/founders/events

Maandag 22 november t/m vrijdag 26 november
Van 9:30 tot 13:00 uur & 13:30 tot 17:00 uur
Hybride event: Stadion Galgenwaard, Utrecht & online

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.