Primeur! CEO GSMA opent Nederlands MWC 2022 netwerkevent

Schrijf nu in! BTG, Dutch IT Channel en NBSO nodigen je hiervoor uit

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona wordt op 28 februari voor Nederlandse bedrijven en congresgangers van het MWC een networking event georganiseerd. Dit sfeervolle business event vindt plaats tussen 20.00 en 23.00 uur in TEMPORAL. Schrijf je nu in!

Tijdens deze Nederlandse netwerkavond kun je, na een drukke beursdag en bezoek aan het NL Pavilion, ontspannen netwerken met je gasten en peers tijdens een voortreffelijk tapas buffet. De sfeervolle locatie restaurant TEMPORAL is het decor voor dit unieke event en opent om 20.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community.

“Het Nederlandse netwerkevent wordt geopend door Johan Hoffman, CEO & Director van de GSMA die jaarlijkse het MWC organiseert. Nederlandse partners en bezoekers van het MWC inclusief het NL Pavilion zijn van harte uitgenodigd in een prettige ambiance te netwerken”, aldus BTG & BTG Services CEO Petra Claessen en Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski.

Het programma van de avond van de 28e februari is als volgt:

Ontvangst en welkomstwoord door VIP gast: John Hoffmann, CEO van GSMA.

Vervolgens de opening door Lotte Engels, Chief Representative, NBSO Barcelona, Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services, over de kracht van samenwerken en Witold Kepinski, directeur Dutch IT Channel, over de belangrijkste trends op het MWC.

Deze Nederlandse avond is een uitstekende gelegenheid om in een ongedwongen ambiance te netwerken onder het genot van een drankje en voortreffelijke tapas.

Als Nederlands bedrijf mag je dit niet missen. Dus wacht niet te lang en schrijf je in, er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.