Nederlandse netwerkevent op MWC 2022 zeer geslaagd

Het Nederlandse netwerkevent dat plaatsvond tijdens het Mobile World Congress (MWC) Barcelona is geslaagd. Meer dan honderd Nederlandse deelnemers kwamen op maandag 28 februari samen in restaurant TEMPORAL. Hier konden congresgangers na een drukke beursdag en bezoek aan het NL Pavilion in ontspannen sfeer netwerken met andere gasten tijdens een voortreffelijk tapas buffet.

Dit jaar worden op het MWC 2022 verschillende toepassingen en ontwikkelingen belicht rond 5G, kunstmatige intelligentie, cloud, FinTech, Internet of Everything en Augmented Reality/Virtual Reality. Het MWC 2022 vindt van 28 februari tot en met 4 maart plaats in het Spaanse Barcelona.

Ontspannen netwerken
Tijdens de uitverkochte Nederlandse netwerkavond, konden gasten ontspannen netwerken met andere Nederlandse congresgangers. Het Nederlandse netwerkevent werd geopend door John Hoffman, CEO & Director van de GSMA die jaarlijkse het MWC organiseert, en Frans Vertregt, Managing Director van Dutch IT channel.

Vervolgens spraken Lotte Engels (Chief Representative, NBSO Barcelona), Petra Claessen (CEO BTG) en Joepke van der Linden (Huawei).

Witold Kepinski, hoofdredacteur en directeur content Dutch IT Channel, belichtte de belangrijkste trends op het MWC.

Later op de avond kreeg Henk van Raam (CIO Johan Cruijf ArenA) een Life Time Achievement Award overhandigd.

Building bridges in a connected society
“Building bridges in a connected society is het jaarthema van BTG. Dat symboliseert deze samenwerking en avond”, zegt directeur BTG Petra Claessen trots. "We zijn blij dat we Nederlandse deelnemers aan MWC 2022 in TEMPORAL welkom konden heten voor een geslaagde netwerksessie in informele sfeer met een heerlijk tapasbuffet. Door samen bruggen te slaan tillen we de Nederlandse innovatie samen naar een nog hoger niveau!"

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.