Nederlandse techstartups tonen innovaties tijdens MWC 2022

Nederlandse techstartups toonden hun innovatieve toepassingen tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona tijdens NL 4YFN22. BTG bezocht samen met de redactie van Dutch IT Channel het startup paviljoen en sprak met Lotte Engels (NBSO), Edzard Janssens (Aircision), Nancy Shenouda (Tradesnest) en de Nederlandse ambassadeur in Spanje Jan Versteeg.

Voor Nederlandse startups en scale-ups was er tijdens 4YFN op 's werelds grootste beurs voor de mobiele industrie, MWC Barcelona een aantrekkelijk programma beschikbaar. Startups, investeerders en bedrijven worden hierbij ondersteund om verbinding te maken en samen nieuwe zakelijke ondernemingen te lanceren. Ook lieten zij hun nieuwste techinnovaties zien aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG).

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Barcelona ondersteunt in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Madrid Nederlandse bedrijven met ambities op de Spaanse markt. Het NBSO doet dit door betrouwbare marktinformatie te verstrekken, specifieke handelsvragen te beantwoorden, zakelijke kansen te identificeren en hen in contact te brengen met potentiële zakenpartners.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.