BTG Services zoekt… operationeel manager

Onze serviceorganisatie BTG Services timmert hard aan de weg. BTG Services levert producten en diensten die direct te maken hebben met de missie van beide organisaties: het versnellen van de digitale transitie. Dit doen we in nauwe samenwerking en co-creatie met onze solution partners. Ook speelt BTG Services in op de actualiteit van de ontwikkelingen binnen BTG, die ook worden aangedragen vanuit onze Expertgroepen.
Vanwege onze groei-ambitie zoeken we op korte termijn een ambitieuze operationeel manager om onze dienstverlening verder uit te bouwen.

Bekijk hier de vacature

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.