“BTG Building bridges in a connected Society”

BTG Vereniging kent een turbulent eerste halfjaar. Vele bijeenkomsten, masterclasses en overleggen passeerden de revue. Het halen en brengen van kennis, kunde en best practices stonden hierin centraal. Consultatierondes op verzoek van AT en EZK volgden elkaar op en werden door BTG, samen met haar achterban, uitgevoerd. Samenwerkingsverbanden zijn verder uitgediept en/of aangegaan. Gebruikers & Solution Partners zijn met elkaar in interactie gegaan en met elkaar verbonden en BTG speelde een rol in de opzet van de “Green Innovation Hub” in Almere.

BTG Services concentreerde zich op de on going business en er is een start gemaakt met de opzet van de Advies, Second Opinion & Consultancy tak. Langs deze weg zet BTG samen met Partners in, op de inzet van gekwalificeerd personeel in de huidige arbeidsmarkt.

Kortom; BTG en BTG Services, Building bridges pur sang!

Wij wensen jullie allemaal een prettige en zonnige zomer(vakantie) toe. Heel graag tot ziens eind augustus op onze eerste bijeenkomst na de vakantie “Hoe bouw ik een private network.”

Take care & stay safe & healthy all of you,

Eric Reij, Voorzitter BTG

Petra Claessen, CEO BTG en BTG Services/Board member

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.