Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

“BTG Building bridges in a connected Society”

18 jul 2022

BTG Vereniging kent een turbulent eerste halfjaar. Vele bijeenkomsten, masterclasses en overleggen passeerden de revue. Het halen en brengen van kennis, kunde en best practices stonden hierin centraal. Consultatierondes op verzoek van AT en EZK volgden elkaar op en werden door BTG, samen met haar achterban, uitgevoerd. Samenwerkingsverbanden zijn verder uitgediept en/of aangegaan. Gebruikers & Solution Partners zijn met elkaar in interactie gegaan en met elkaar verbonden en BTG speelde een rol in de opzet van de “Green Innovation Hub” in Almere.

BTG Services concentreerde zich op de on going business en er is een start gemaakt met de opzet van de Advies, Second Opinion & Consultancy tak. Langs deze weg zet BTG samen met Partners in, op de inzet van gekwalificeerd personeel in de huidige arbeidsmarkt.

Kortom; BTG en BTG Services, Building bridges pur sang!

Wij wensen jullie allemaal een prettige en zonnige zomer(vakantie) toe. Heel graag tot ziens eind augustus op onze eerste bijeenkomst na de vakantie “Hoe bouw ik een private network.”

Take care & stay safe & healthy all of you,

Eric Reij, Voorzitter BTG

Petra Claessen, CEO BTG en BTG Services/Board member

Gerelateerd nieuws