Women Tech Talk: Petra Claessen en Lieke Lamb spreken met gasten over databeveiliging- en opslag

Tijdens de derde BTG Women in tech talk gingen CEO Petra Claessen en Lieke Lamb in gesprek met vier gasten over de uitdagingen omtrent databeveiliging en -opslag. In onze samenleving is het datagebruik, maar ook de afhankelijkheid van data, afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarom is het des te belangrijker om kritisch te kijken hoe we dit zo betrouwbaar, efficiënt en veilig mogelijk faciliteren. De gasten aan tafel zijn Alexandra Schless (NorthC Datacenters), Katja van Kranenburg (CMS), Leonie van den Beuken (Amsterdam Smart City) en Witold Kepinski (Dutch IT Channel).

YouTube player

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.