BTG-leden benadrukken noodzaak van spectrum voor privaat gebruik

BTG is samen met haar leden actief om frequentiespectrum beschikbaar te krijgen voor kritische mobiele breedband communicatie. Op dit moment loopt de consultatie van het ministerie van EZK voor de wijziging van het Nationaal Frequentieplan m.b.t. de 3,5GHz band. BTG is hierop een reactie aan het voorbereiden. De BTG leden Schiphol Groep en het Havenbedrijf Rotterdam hebben een gezamenlijke notitie laten opstellen als onderbouwing van de noodzaak dat spectrum voor privaat gebruik beschikbaar komt. Het volledige rapport is hier te vinden:

Rapportage mainports en privaat spectrum R1-1, voor publicatie algemeen

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.