Initiatiefnemer en voormalig voorzitter BTG, Jaap Scheltus, overleden

Ons bereikte het bericht dat een van de initiatiefnemers van de branchevereniging BTG, Jaap Scheltus, op 31 juli 2022 is overleden. Jaap is van 1986 - 1994 voorzitter geweest van BTG. De vereniging heeft veel aan zijn inzet te danken. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.