Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG ziet je na de zomer graag in Beeld en Geluid – 15 september 2022

17 aug 2022

De eerstvolgende BTG Themabijeenkomst staat gepland op donderdag 15 september en heeft als thema ‘Het tijdperk van de connected worker’.

Digitale transformatie verandert de manier waarop bedrijven worden geleid en de manier waarop wij werken. Het maakt ons productiever, verbetert onze veiligheid en opent nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Neem deel aan het evenement van BTG en partner Westbase.io om meer te ontdekken over twee van de nieuwste technologieën die aan de basis liggen van deze transformatie: Extended Reality-wearables en de opkomst van Wireless WAN.

Samen met onze partners, RealWear en Cradlepoint, vertellen wij je meer over deze technologieën en hoe ze van nut kunnen zijn voor jouw bedrijf en dat van je klanten, nu we het tijdperk van de Connected Worker ingaan.

We verwelkomen je graag in Beeld en Geluid in Hilversum!

Aanmelden en het volledige programma

Gerelateerd nieuws