BTG ziet je na de zomer graag in Beeld en Geluid – 15 september 2022

De eerstvolgende BTG Themabijeenkomst staat gepland op donderdag 15 september en heeft als thema 'Het tijdperk van de connected worker'.

Digitale transformatie verandert de manier waarop bedrijven worden geleid en de manier waarop wij werken. Het maakt ons productiever, verbetert onze veiligheid en opent nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Neem deel aan het evenement van BTG en partner Westbase.io om meer te ontdekken over twee van de nieuwste technologieën die aan de basis liggen van deze transformatie: Extended Reality-wearables en de opkomst van Wireless WAN.

Samen met onze partners, RealWear en Cradlepoint, vertellen wij je meer over deze technologieën en hoe ze van nut kunnen zijn voor jouw bedrijf en dat van je klanten, nu we het tijdperk van de Connected Worker ingaan.

We verwelkomen je graag in Beeld en Geluid in Hilversum!

Aanmelden en het volledige programma

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.