BTG presenteert ICT high potentials voor jouw organisatie

De huidige arbeidsmarkt staat onder druk en de vraag naar ‘jong talent’ is zeer gewild. BTG zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen om vraag en aanbod en doorstroom op de arbeidsmarkt te stimuleren. BTG lanceert in nauwe samenwerking met Strict Young Professionals, de Young Professionals service. Het Young Professionals Programma is beschikbaar voor BTG-leden en wordt uitgerold via BTG Services. We starten met Strict Young Professionals en uiteraard volgen meer Partners om op dit vlak samen te werken. Op deze wijze draagt BTG bij aan de fysieke mobiliteit in de digitale transitie.

BTG building bridges in a connected society. Meer informatie? Klik hier.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.