Het tijdperk van de connected worker

Op 15 september organiseerden BTG en Westbase een bijeenkomst over het thema ‘de connected worker’. In de inspirerende omgeving van Beeld en Geluid in Hilversum ontmoetten leden en partners elkaar.

Julian Sinnige van Westbase leidde het thema in. Andy Sawyer van Cradlepoint gaf een inkijk in de ontwikkelingen rondom 5G en de mogelijkheden met Wireless WAN. Michael Tran van RealWear presenteerde de verschillen tussen assisted reality en het traditionele virtual of augmented reality. Na afloop was er gelegenheid om assisted reality in de praktijk te beleven. Tijdens de discussie stond onder andere de vraag centraal hoe de medewerker om kan gaan met alle informatiestromen die op hem afkomen.

Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services: “Tijdens de diverse presentaties en de discussie kwam duidelijk naar voren dat de roll out van innovatie op 5G-vlak cruciaal is voor de economische ontwikkeling in sectoren en deze raakt het publieke debat over frequentiebeleid in het hart.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.