Nominatie van de BTG Awards 2022 van start; nomineer nu!

Peter Rake (Winnaar BTG Award 2019) legt in de video uit hoe het juryproces eruit ziet voor genomineerden van de BTG Awards.

De uitreiking van de BTG Awards 2022 vindt plaats tijdens het BTG Business Event op 7 december in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Je kunt nu mensen nomineren in de categorie ICT/Telecom Manager van het Jaar 2022, BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2022 Categorie: “Gebruikers” en BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2022 Categorie: “Leverancier”.Een vakkundige jury zal zich in november buigen over de genomineerden en besluiten wie in de top 3 staat en op 7 december een podiumpresentatie mag geven.Wie vind jij dat een BTG Award verdient? Nomineer nu een kandidaat en wellicht kan je diegene op 7 december feliciteren.

Doordat de doelgroep bij iedere award anders is, heeft BTG een drietal profielen gemaakt. De verkiezing krijgt steeds meer aanzien en publiciteit, zowel in de ICT/telecombranche als daarbuiten. Bekijk de profielen hier:

Een vakkundige jury zal zich in november buigen over de genomineerden en besluiten wie in de top 3 staat en op 7 december een podiumpresentatie mag geven.

Het hele juryproces wordt uitgelegd door Peter Rake (Winnaar BTG Award 2019)

Wie vind jij dat een BTG Award verdient? Nomineer nu een kandidaat en wellicht kan je diegene op 7 december feliciteren.

Vermeld hier wie je in welke categorie wilt nomineren!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.