Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nomineren voor de BTG Awards 2022 van start

29 sep 2022

De uitreiking van de BTG Awards 2022 vindt plaats tijdens het BTG Business Event op 7 december in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Je kunt nu mensen nomineren in de categorie ICT/Telecom Manager van het Jaar 2022, BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2022 Categorie: “Gebruikers” en BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2022 Categorie: “Leverancier”.
Een vakkundige jury zal zich in november buigen over de genomineerden en besluiten wie in de top 3 staat en op 7 december een podiumpresentatie mag geven.
Wie vind jij dat een BTG Award verdient? Nomineer nu een kandidaat en wellicht kan je diegene op 7 december feliciteren.

Lees hier meer over de procedure en hoe je een kandidaat aanmeldt

Gerelateerd nieuws