Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG in de lead voor Nederlands paviljoen tijdens Smart City Expo Barcelona

6 okt 2022

Het jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC, 15 – 17 november 2022) in Barcelona is dé ontmoetingsplek voor overheden, steden, bedrijven, scale-ups, start-ups, en kennis- en onderzoekscentra die zich bezig houden met Smart City ontwikkelingen, met de ambitie om hun zakelijke activiteiten en hun netwerk internationaal uit te breiden. Doel van het Nederlandse Paviljoen is de meerwaarde van Nederland binnen de Smart City sector zo concreet mogelijk te presenteren om internationale kennisuitwisseling te bevorderen.

Dit jaar heeft BTG de opdracht gekregen om de publiek-private samenwerking te bevorderen en het Nederlandse Paviljoen te realiseren en faciliteren. Het paviljoen dient als dé ontmoetingsplek voor het Nederlandse en het internationale Smart City-ecosysteem.

BTG maakt onderdeel uit van het Smart City-ecosysteem dat op dit moment bestaat uit partijen als Amsterdam Smart City, Future City Foundation, Green Innovation Hub, NBSO, RVO, Amsterdam Trade & Innovate, ROM Utrecht, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Brainport Eindhoven, VDL, SPIE, Commscope, ALE, BTG Expertgroep Smart Society, Sorama en WeCity.

Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services: “Gezien de focus van BTG op samenwerking en verbinding in de triple-helix zijn wij zeer verheugd met deze opdracht. Marktpartijen kunnen zich bij ons melden als zij activiteiten willen aanbieden aan de Nederlandse delegatie of zichtbaarheid willen hebben op het Nederlandse Paviljoen. We zien elkaar graag in Barcelona”.

Meer informatie over deelname aan het Nederlandse Paviljoen en een overzicht van de activiteiten

Gerelateerd nieuws