Smart City Expo World Congress 2022 succes voor Nederland

De Smart City World Expo 2022 is een groot succes geworden voor de Nederlandse delegaties. Middelpunt van alle activiteiten was het door BTG georganiseerde Dutch Pavillion, waar tientallen activiteiten werden georganiseerd en een aantal organisaties hun producten en diensten presenteerden.

Petra Claessen, CEO BTG en BTG Services, blikt tevreden terug op de afgelopen vier dagen. “Het doel van dit evenement vanuit BTG was om de samenwerking tussen de verschillende partijen die nodig zijn voor de uitrol van Smart Cities dichter bij elkaar te brengen. Dat is prima gelukt. Op het Dutch Pavillion was het de afgelopen dagen voortdurend druk. We hebben hier veel activiteiten georganiseerd, waaronder een groot aantal presentaties. Verder hebben we veel bezoekers gehad uit binnen- en buitenland. Al die ontmoetingen helpen om de verdere ontwikkeling van Smart cities te versnellen. Ik ben er ook trots op dat we dit als BTG op dit wereldpodium voor Smart Cities hebben gerealiseerd.”

 

Dutch Pavillion

Nederlandse bedrijven en steden ontmoetten elkaar in het Nederlandse Paviljoen en presenteerden er hun propositie. BTG had het voortouw om dit NL Paviljoen te realiseren en heeft alle activiteiten gecoördineerd.

Partners die deelnamen aan het Nederlandse paviljoenwaren:
Netherlands Enterprise Agency, NBSO, Nederlandse overheid, Enterprise Europe Network, Amsterdam Smart City, Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, BTG & BTG Services, Gemeente Almere, Gemeente Apeldoorn, Gemeente Breda, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Eco system - VDL - SPIE - ACiist, Future City Foundation, Green Innovation Hub, Hardt (hyperloop), Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Nedal, ROM Regio Utrecht, Signify, Sorama, VodafoneZiggo, WeCity.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.