Marleen Bron wint BTG Award en is ICT/Telecom Manager van het Jaar!

In Grand Hotel Huis ter Duin zijn tijdens het BTG Business Event de prestigieuze BTG Awards 2022 uitgereikt. De award voor ICT/Telecom Manager van het Jaar ging naar Marleen Bron van Beweging 3.0. Nienke Bink van Pieter van Foreest en Sjors Kohl van Fiberklaar België wonnen de BTG Award voor respectievelijk Young ICT Professional Gebruikers en Young ICT Professional Leveranciers.

De genomineerden voor de BTG Awards presenteerden zich op 7 december tijdens het BTG Business Event aan de brede vakjury die, samen met de stemmen vanuit de zaal, de uiteindelijke winnaars van de drie categorieën aanwees. De BTG Awards worden jaarlijks uitgereikt aan ICT- en Telecom Managers en Young Professionals die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor hun organisatie op het gebied van innovatieve communicatietechnologie.

ICT/Telecom Manager
Marleen Bron is bij Beweging 3.0 ingestapt om een innovatief programma op te zetten om de basis van de IT op orde te krijgen en anderzijds een platform te implementeren voor toekomstige innovaties. De jury bewondert haar om haar bevlogenheid en ‘can do’ mentaliteit. We zien het als prestatie om dit project in 1 jaar af te ronden. “Ik ben ontzettend trots op mijn team en heb het volste vertrouwen dat we op de goede weg zitten”, aldus Marleen.

Young ICT Professional Gebruiker
De BTG Award voor Young ICT Professional Gebruiker is uitgereikt aan Nienke Bink. De jury is onder de indruk van wat ze in korte tijd heeft bereikt als projectleider bij Pieter van Foreest. Als sociale IT-er weet Nienke verbinding te maken tussen organisatie en techniek. De jury verwacht dan ook dat haar ambitie als innovator in de zorg succesvol zal worden.

Young ICT Professional Leverancier
Sjors Kohl van Fiberklaar België is winnaar van de Young Professional Leverancier Award.
Hij heeft daadwerkelijk bruggen gebouwd en mensen letterlijk digitaal verbonden, wat extra gecompliceerd is als Nederlander in België. Hij heeft het project van het eerste uur tot de daadwerkelijke realisatie begeleid en is nog steeds bouwende. Met name de opgedane kennis en ervaring tijdens dit traject waren voor de jury doorslaggevend.

 

Marleen Bron van Beweging 3.0 LR

Marleen Bron van Beweging 3.0

Marleen Bron met haar team van Beweging 3.0

Marleen Bron met haar team van Beweging 3.0

v.l.n.r. Jurylid YP Gebruikers Victor Viveen & Nienke Bink van Pieter van Foreest

V.l.n.r. Jurylid YP Gebruikers Victor Viveen & Nienke Bink van Pieter van Foreest

V.l.n.r. Jurylid YP Leveranciers Camiel van den Berg en Sjors Kohl van Fiberklaar België

V.l.n.r. Jurylid YP Leveranciers Camiel van den Berg en Sjors Kohl van Fiberklaar België

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.