Buiten slapen met daklozen voor funding Sheltersuit Foundation

Met meer dan 27000 daklozen in Nederland is het tijd dat we ze warmte gaan geven. Daarom slapen CBO van Ultimum Allain Silbernberg en Creative Director van Pixelthis Joost Buitenweg in de Nacht van 17 op 18 december buiten met daklozen. Hun streven daarbij is om zoveel mogelijk warmte te kunnen geven door het aankopen van een Sheltersuit. Een Sheltersuit kost 375 euro. Vorige week sprak Sheltersuit oprichter Bas Timmer tijdens het BTG in Business Event in Noordwijk. Op de avond zelf is door de aanwezigen al het nodige geld opgehaald om Sheltersuits te kunnen kopen voor daklozen.

BTG steunt deze bijzondere Foundation, zo onderstreept Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services. “Naast onze functie als bruggenbouwer willen we ook altijd onze verantwoordelijkheid nemen als brancheorganisatie. Al jaren lang steunen we daarom bijzondere initiatieven die hulp bieden op plekken waar dat anders achterwege zou blijven. We dragen de Sheltersuit Foundation van Bas Timmer een warm hart toe. Naast onze succesvolle oproep vorige week tijdens ons event in Noordwijk steunen we initiatieven als die van Allain Silbernberg en Joost Buitenweg dan ook van harte.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.