BTG combineert inhoud en netwerken op 1 februari

Het BTG bestuur heeft besloten om op 1 februari de nieuwjaarsbijeenkomst, die gepland stond voor 19 januari, en de inhoudelijke themabijeenkomst te combineren. Deze bijeenkomst van de BTG Expertgroep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers over de 3,5 Ghz band en private netwerken was al voor die datum gepland. Het programma voor de nieuwjaarsbijeenkomst blijft ongewijzigd. De keynote spreker is Alexander Klöpping en de locatie blijft Sociëteit De Witte in Den Haag. We zien je graag op 1 februari aanstaande in Den Haag!

BTG Nieuwjaarsbijeenkomst: Tech-expert Alexander Klöpping over nieuwe technologische ontwikkelingen.

Graag nodigen wij je uit om op 1 februari met ons het glas te heffen op een inspirerend en succesvol 2023. We kijken vooruit naar de ambities en plannen van BTG in dit nieuwe jaar.

Alexander is internetjournalist, internetondernemer en adviseert over nieuwe tech-, web- en communicatietrends. Alexander is een ster in het signaleren van trends op het web en de technologie. Hij zal het onder andere gaan hebben over OpenAI en een AI-gebaseerde tekstbot.

Hij is mede-oprichter van de Universiteit van Nederland. Een initiatief waarbij hij de beste Nederlandse hoogleraren gratis college laat geven via internet.

Kijk hier voor het volledige programma en meld je aan

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst vindt de themabijeenkomst plaats over 'Use cases en private netwerken'. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook stil gestaan bij de aanstaande veiling en indeling van de 3,5 Ghz band. Zie ook Informatiebijeenkomst indeling 3,5 Ghz band en impact op bedrijfsleven

Geef een antwoord

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.