KPN en Techone breiden samenwerking uit

BTG-partner KPN en de Techone groep breiden hun samenwerking uit. De partijen bundelen opnieuw de krachten en willen zo op de lange termijn een sterk standpunt innemen op de Nederlandse ICT-markt.

KPN en Techone werken al langere tijd samen. De partijen gaan nu een driejarige overeenkomst aan die alle IT- en telecomdomeinen bestrijkt. De focus ligt op de afname van ICT-diensten, Microsoft 365 licenties en FTTH-verbindingen. Dankzij de samenwerking kunnen de labels die onderdeel uitmaken van Techone hun propositie verder uitbreiden en zo hun positie in de markt versterken.

‘Continu op zoek naar strategische partnerships’
Coert Coomans, CEO van Techone: “Als dynamische groep ICT-ondernemingen zijn we continue op zoek naar strategische partnerships. Door het complete portfolio van KPN zijn wij als groep in staat om in te springen op de laatste ontwikkelingen in de markt.”

Marieke Snoep, Chief Business Market van KPN is verheugd met de samenwerking voor de lange termijn: “Als KPN zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste partners waarmee we samen de markt gaan bedienen.”

Petra Claessen, Vice-voorzitter BTG en boardmember BTG Service: "BTG feliciteert KPN en Techone met deze vernieuwde samenwerking, waarbij de focus ligt op onder meer de afname van ICT-diensten, Microsoft 365 licenties en FTTH-verbindingen. De partijen kunnen zo samen de markt bedienen en hun positie op de markt versterken."

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.