Tech expert Alexander Klöpping praat BTG leden bij over Chat GPT

Is Chat GPT the Next Big Thing in de digitale transformatie? Wel volgens tech expert Alexander Klöpping, die volgende week woensdag 1 februari de key note verzorgt tijdens de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst bij Sociëteit De Witte in Den Haag. Gisteren werd nog bekend dat Microsoft de komende jaren 10 miljard dollar (ruim 9,2 miljard euro) in het bedrijf achter het programma ChatGPT investeert.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst blikt het bestuur en directie van BTG vooruit naar het nieuwe jaar. De plannen voor 2023 worden uiteen gezet en er is aandacht voor alle geplande activiteiten.
De key note spreker is Alexander Klöpping. Alexander is internetjournalist, internetondernemer en adviseert over nieuwe tech-, web- en communicatietrends. Alexander is een ster in het signaleren van trends op het web en de technologie. Hij zal het onder andere gaan hebben over OpenAI en een AI-gebaseerde tekstbot.
Hij is mede-oprichter van de Universiteit van Nederland. Een initiatief waarbij hij de beste Nederlandse hoogleraren gratis college laat geven via internet.

Kijk hier voor het volledige programma en meld je aan

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst vindt de themabijeenkomst plaats over 'Use cases en private netwerken'. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook stil gestaan bij de aanstaande veiling en indeling van de 3,5 Ghz band.

Zie ook Informatiebijeenkomst indeling 3,5 Ghz band en impact op bedrijfsleven

Geef een antwoord

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.