BTG prominent aanwezig op MWC in Barcelona

BTG was afgelopen week prominent aanwezig tijdens Mobile World Congres 2023 in Barcelona, hét benchmark-evenement voor de telecommunicatiesector. Eric Reij, voorzitter BTG, Petra Cleassen, vice-voorzitter BTG en boardmember BTG Services en Arianne Rutgers, manager BTG Vereniging, bezochten op het MWC 2023 de stands van diverse BTG Leden en Partners, daarnaast was BTG actief als partner van het Dutch Pavillion en stimuleerde het een groot aantal contacten tussen start- en scale ups en enterprises.

Petra Claessen “Het was goed om te zien dat BTG ook op dit podium een belangrijke rol speelt als bruggenbouwer in de digitale transformatie in Nederland, maar ook daarbuiten. De bezoeken aan een aantal exposanten, waaronder veel leden en partners van BTG, de diverse key notes, de contacten met vertegenwoordigers van de solution partners, gebruikers en overheden en pitches van start- en scale-ups, hebben ons veel content gebracht en inspiratie gegeven. Dat stimuleert om onze leden en partners én de hele branche ook de komende tijd stevig te versterken.”

MWC brengt de belangrijkste bedrijven en professionals samen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitrol van de meest innovatieve mobiele en connectiviteitstechnologieën wereldwijd. Deze editie stond in het teken van het motto ‘Velocity, Unleashing tomorrow's technology, Today’. Het MCW trok meer dan 100.000 bezoekers uit de hele wereld.

Geef een antwoord

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.